diumenge, 31 de maig del 2009

Benvinguda

A la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda ens agrada les sinalefes, les rimes assonants i les consonants, els sonets, les cadències... Per això estem especialitzats en poesia. Entre els nostres prestatges aniden llibres d'arreu del món, revistes, fons especialitzat en DVD i video on la poesia i la vida dels poetes són el fil conductor, entre d'altres documents.

En aquest espai trobaràs algunes de les últimes novetats poétiques rebudes a la biblioteca, entrevistes publicades de poetes coneguts o pot ser, no tan coneguts. Informarem dels poetes que ens visiten al llarg de l'any, compartint els seus versos i alguna que altra primicia editorial amb el públic, al Cicle De Pensament, Paraula i Obra.



I molt més...

7 comentaris:

  1. M'encanta la introducció que has utilitzat i també la plantilla!!! Ànims i endavant amb el bloc!!!

    ResponElimina
  2. Hola! La poesia és un món que desconec, però que sempre m’ha cridat l’atenció, ara intentaré seguir el teu bloc per posar-me al dia. M’encanta la teva presentació, ah! hem coincidit amb la plantilla, bona senyal.
    Salut!

    Fina Pont

    ResponElimina
  3. Hola!
    Felicitats per la creació del teu bloc, el trobo molt interessant, a més el disseny en general molt xulo.
    Sònia Izquierdo

    ResponElimina
  4. Gràcies Tània, ara li donaré un cop d'ull al teu bloc.

    ResponElimina
  5. Bon dia.
    Una iniciativa espectacular. Llàstima que estigueu tant lluny i no us pugui visitar. Com va dir Federico Garcia Lorca: “No sólo de pan vive el hombre. Yo, si tuviera hambre y estuviera desvalido en la calle, no pediría un pan; sino que pediría medio pan y un libro. Y yo ataco desde aquí a los que solamente hablan de reivindicaciones económicas sin nombrar jamás las reivindicaciones culturales, que es lo que los pueblos piden a gritos. Bien está que todos los hombres coman, pero que todos los hombres sepan. Que gocen todos los frutos del espíritu humano, porque lo contrario es convertirlos en máquinas al servicio del Estado, es convertirlos en esclavos de una terrible organización social.”

    ResponElimina
  6. Una presentació i continguts impressionants.
    Felicitats, endavant i bona sort! Un bon comentari sempre s'agraeix i dóna ànims, moltes gràcies.
    Montse

    ResponElimina
  7. Felicitats pel bloc. De ben segur que hi fareu molt bones aportacions sobre la vostra especialització en poesia.
    A reveure

    ResponElimina

Diga'ns la teva opinió!